Esteettömyysvalinnat

Vahvuusvalmentajaksi omaan organisaatioosi?
Vahvuusvalmentajaksi omaan organisaatioosi?

Vahvuusvalmentajaksi omaan organisaatioosi?

Talement kouluttaa organisaatiosi työntekijän sertifioiduksi vahvuusvalmentajaksi. 

Luontaisilla vahvuuksilla tarkoitetaan niitä asioita, joita ihminen tekee luonnostaan hyvin, joissa hänellä on taipumus onnistua hyvin ja jotka häntä motivoivat. Mitä enemmän työntekijä pääsee työssään käyttämään omia vahvuuksiaan, sitä motivoituneempi hän on, ja sitä paremmin työ sujuu.

®LVK Luontaisten Vahvuuksien Kartoituksella tunnistamme näitä asioita. Kun vahvuuksilla on nimi, on helpompi ymmärtää, minkälaisissa tehtävissä kukin on parhaimmillaan. Ja on myös helpompi tunnistaa asioita, joihin tarvitsee kiinnittää huomiota.

Kaikissa Talementin omissa valmennuksissa osallistujille tehdään ®LVK Luontaisten Vahvuuksien Kartoitus, josta he saavat henkilökohtaisen suullisen ja kirjallisen palautteen.

Teemme vahvuuskartoituksia myös esim. johtoryhmille ja erilaisille työtiimeille tai kokonaisille organisaatioille. Vahvuuksien käsittely yhdessä tiiminä on rakentava ja innostava tapa kehittää ryhmän yhteistyötä ja saada kaikkein vahvuudet käyttöön.

Talementin visiona on, että vahvuusajattelusta muodostuu pysyvä ja sisäänrakennettu voimavara suomalaisiin yrityksiin. Jotta tämä voi toteutua, olemme kehittäneet Vahvuusvalmentaja-konseptin. Koulutamme organisaatiosi työntekijän sertifioiduksi Vahvuusvalmentajaksi antamaan vahvuuspalautteita sekä käsittelemään vahvuuskartoitusten tuloksia ryhmien kanssa. Näin työntekijöiden luontaiset vahvuudet saadaan parhaalla mahdollisella tavalla koko organisaation käyttöön ja oikeat ihmiset oikeille paikoille.

Kiinnostuitko? Kerromme miellämme lisää. Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 560 3102.